DOREANSE е създадена през 1999 година в Истанбул, Турция като производител на луксозно мъжко и дамско бельо. Оттогава до днес популярността на марката нараства по целия свят от Европа и Америка, до Япония и Австралия, а от 2020 година навлезе и на българския пазар представлявана от официалният вносител на марката за България - фирма M2M Къмпани ЕООД.
Продуктите на DOREANSE са изработени от най-висококачествени материи и се отличават със своето голямо разнообразие от стилове и модели, които да отговарят на всякакви предпочитания и вкусове на съвременните дами и господа. DOREANSE предлага на своите клиенти "модален" лукс на цени на памук. От забавни, цветни и модерни бикини и бодита за нея, до класически боксерки и секси стрингове за него, всеки може да намери комфорта, от който се нуждае, и дизайна, който би искал за всеки повод.

Най-добрите тъкани Памук и Модал

Основна цел на DOREANSE е използването на висококачествени и иновативни материали при създаването на всеки свой модел. Повечето от класическите ни колекции съдържат нашата специално изработена комбинация от тъкани, състояща се от 45% модал, 45% памук и 10% еластан.  Това е една перфектната формула за мекота, финес и пълен комфорт за кожата!
Изключително предимство на продуктите на DOREANSE e използването на висококачествен турски памук, който съдържа повече нишки на квадратен сантиметър от памук, произведен на друго място,  като така се придава по-голяма устойчивост на тъканите, а същевременно с това те остават леки, ефирни и дишащи.

Модалните влакна са продукт от целулоза, извлечена от букова дървесина. Този невероятен иновативен материал се характеризира със своята изключителна гладкост, деликатност и копринена нежност, благодарение на което придава усещане за изключителен комфорт. Най-голямото предимство на Модалът е неговата висока хигроскопичност, т.е. способността на материята да абсорбира влагата.  По този начин нашата кожа е защитена през цялото време, като остава суха и свободно дишаща. Това е от основно значение при избора ни на бельо за лятото, както и при активно спортуващите хора.  Друго характерно за модалът е неговият лъскав, сатенен блясък, благодарение на сатененото покритие на използваните влакна. Тази материя е изключително устойчива на свиване и избледняване на цветовете при многократно пране, не изисква използване на омекотител за тъкани и гладене.

Защо да изберете DOREANSE?

- Изящно, комфортно и секси бельо за мъже и жени
- Луксът на модала на цените на памука
- Голямо разнообразие от колекции и стилове, модели за всеки вкус
- Произведени в Турция от първокласни материи
- Добре утвърдена марка в цял свят